Köksbord Kalmar

Ölvingstorp Entreprenad – köksbord Kalmar

Med passion
för Snickeri

Befinner du dig i Kalmar och önskar ett unikt snickrat köksbord? Då behöver du inte leta längre. Ölvingstorp Entreprenad är ditt förstahandsval när det gäller fönsterrenovering. Vi är dedikerade till att leverera kvalitativa och skräddarsydda snickerilösningar som uppfyller dina unika önskemål.

Med års erfarenhet inom snickeribranschen har vi samlat ovärderlig kunskap och kompetens. Vårt team av erfarna hantverkare har hanterat olika projekt, från traditionell till modern design.

Vilka vi är

Hos Ölvingstorp Entreprenad är professionalism och god kommunikation nyckeln. Vi håller våra löften, håller dig informerad genom hela processen och levererar i tid. Vårt team arbetar nära med dig för att skapa skräddarsydda snickerilösningar som matchar din vision och passar din budget.

Vad vi gör

Vi erbjuder en bred palett av högkvalitativa tjänster som är skräddarsydda för att möta både hem- och företagsbehov. Med års erfarenhet och en passion för att överträffa förväntningar, är vi stolta över att vara din destination för professionellt utförda projekt.

TJÄNSTER inom snickeri

Välkommen till Ölvingstorp Entreprenad – din förstklassiga destination för en imponerande blandning av snickeri och renoveringstjänster. Med en passion för hantverk och en känsla för detaljer, erbjuder vi ett brett utbud av skräddarsydda lösningar som kommer att förvandla ditt hem eller företag. Låt oss ta en närmare titt på några av de fantastiska tjänsterna vi erbjuder.

Ölvingstorp Entreprenad

ÖLVINGSTORP 613, 388 92 Ljungbyholm
070-415 68 39
Platsbyggd garderob Kalmar